Vi kan redovisning!

I snart 25 år har vi tillsammans skapat en framgångsrik och framtidsorienterad redovisningsbyrå som med Ordning – Kvalitet – Service resulterat i ett lönsamt och trivsamt företag.

Att vara företagare är en livsstil. Genom åren har vi träffat många härliga entreprenörer som genom driv och engagemang tillsammans med oss skapat trivsamma och lönsamma företag.

Att ha ordning på sitt företags ekonomi är A och O. Vi på CÖ är grymma på redovisning och att driva bolag framåt. Så häng med oss och utveckla ditt företag till att bli både effektivt, lönsamt och smart.

Vi gillar teknik och smarta lösningar!

Jag som varit med i branschen i över 35 år har fått följa den tekniska utvecklingen på nära håll, nästan ända från dagbokens tid, till dagens teknik där processerna digitaliseras och automatiseras. En fantastisk resa som idag går snabbt. Vår tjänst smart digital tar dig som företagare, på ett smidigt sätt, genom den nya tekniken. Den nya tekniken passar inte alla så självklart hanterar vi fortfarande papper. Genom smart digital kan vi lotsa dig stegvis mot den nya tekniken i din takt mot 100% digital.

Rätt från början!

Rätt från början är grunden i vår företagspolicy. Vi har över 35 års erfarenhet av branschen. Vi är en modern, auktoriserad redovisningsbyrå med erfarna konsulter som snabbt förstår din verksamhet och bidrar till att den lyckas. Vi vågar kliva fram och ge dig den service du behöver. Vi på CÖ Redovisning kan ekonomi och med unik omsorg om varje kund anstränger vi oss lite extra för att göra din vardag som företagare enklare och tryggare.

Glada medarbetare är bra!

Ytterligare en framgångsfaktor är nöjda medarbetare. Personlig och yrkesmässig utveckling är viktiga faktorer. Att ha balans mellan arbete, privatliv och fritid är viktigt tycker vi. Det skapar stabila, engagerade och glada medarbetare som ger ringar på vattnet.

Precis som du är jag företagare med ett stort engagemang. Jag och mina fantastiska medarbetare brinner för att du och ditt företag lyckas och blir riktigt framgångsrikt.

Här är vi!

Catrin Östlund
Grundare, VD, Auktoriserad Redovisningskonsult

1996

Catrin Östlund Redovisning grundades.

2007

Nu är vi två medarbetare, Catrin och Elisabeth.

2009

Varumärket smart system registreras hos PRV.

2010

Vi köper fastigheten Växthuset, på Borgmästargatan 1.

2016

CÖ Redovisning i Nora AB startar då vi nu förvärvar en redovisningsbyrå på orten.

2016

Vi når högsta kreditvärdighet med AAA och Guld hos UC.

2021

CÖ flyttar till nya lokaler på Kungsgatan 32 A i Örebro.

2022

Idag är vi 11 konsulter i vårt härliga Team CÖ som stöttar dig till att lyckas i ditt företag.

2022

CÖ öppnar kontor på Strandvägen 7A i Stockholm.

LÄR KÄNNA TEAM CÖ!

PERSONLIG KONTAKT

Örebro (Huvudkontor)

Nora

PERSONLIG KONTAKT