Catrin Östlund

0708-93 26 36

catrin@coredovisning.se

Catrin är auktoriserad redovisningskonsult med över 30 års erfarenhet på redovisningsbyrå och 20 år som egen företagare. Utöver att vara en driven, kreativ entreprenör kan hon mycket om personlig utveckling.

Elisabeth Cederberg

019-18 77 66

elisabeth@coredovisning.se

Elisabeth arbetar som redovisningskonsult och hennes trevliga och proffsiga bemötande uppskattas av våra kunder. Hon gillar kultur i alla dess former och lagar jättegod mat. Elisabeth talar engelska.

Aida Hemlin

019-18 81 63

aida@coredovisning.se

Aida är utbildad redovisningsekonom på Affärshögskolan och arbetar som redovisnings- och lönekonsult. Hon är en glad och positiv tjej som gillar nagellack och bakar fantastiskt goda cupcakes. Aida talar engelska, bosniska, serbiska och kroatiska.

Elisabeth Wahman

070-250 20 93

elisabeth.wahman@coredovisning.se

Elisabeth är auktoriserad redovisningskonsult med 30 års erfarenhet som redovisningskonsult för små- och medelstora företag. Hon är en varm och omtänksam person som gillar att pyssla, baka och sy. Elisabeth talar engelska.

Therése Erlandsson

0587-123 99

therese@coredovisning.se

Therése är utbildad redovisningsekonom på Affärshögskolan och arbetar som redovisnings- och lönekonsult på vårt Norakontor. Hon är glad, initiativrik och gillar shopping på Ullared och att åka slalom.

Roger Zinders

019-18 81 60

info@coredovisning.se

Roger är vår skattejurist. Han är utbildad både jurkand och civilekonom och har 20 års erfarenhet som skattejurist. Roger arbetar även som lärare på YH utbildningen till Redovisningsekonom samt som kursledare bl.a hos vår branschorganisation FAR. Förutom att han är en briljant skattejurist sjunger denne glade Dalmas i kör och kan spela dragspel. Han tackar gärna ja till en bugg, en golfrunda eller en padelmatch. Roger talar engelska.

LÅT OSS INLEDA ETT SAMARBETE

Örebro (Huvudkontor)

Nora

PERSONLIG KONTAKT