Catrin Östlund

0708-93 26 36

catrin@coredovisning.se

Catrin är VD och ägare till företaget samt auktorisad redovisningskonsult med över 35 års erfarenhet på redovisningsbyrå och snart 25 år som egen företagare. Hon är en driven och kreativ entreprenör som hittar kluriga lösningar på det mesta.

Elisabeth Cederberg

019-18 77 66

elisabeth@coredovisning.se

Elisabeth arbetar som redovisningskonsult med små – och medelstora företag och med sin mångåriga erfarenhet inom redovisning samt hennes trevliga och proffsiga bemötande är hon mycket uppskattad av våra kunder. Hon gillar kultur i alla dess former och att spela golf.

Elisabeth Wahman

070-250 20 93

elisabeth.wahman@coredovisning.se

Elisabeth är auktoriserad redovisningskonsult med 30 års erfarenhet som redovisningskonsult för små- och medelstora företag. Hon är en varm och omtänksam person som gillar att pyssla, baka och sy.

Therése Erlandsson

0587-123 99

therese@coredovisning.se

Therése är utbildad redovisningsekonom på Affärshögskolan och arbetar som redovisnings- och lönekonsult på vårt Norakontor. Hon är glad, initiativrik och gillar shopping på Ullared och att åka slalom.

Roger Zinders

019-18 81 60

info@coredovisning.se

Roger är vår skattejurist. Han är utbildad både jurkand och civilekonom och har 20 års erfarenhet som skattejurist. Roger har under många år arbetat som lärare på YH utbildningen till Redovisningsekonom samt som kursledare bl.a hos vår branschorganisation FAR. Förutom att han är en briljant skattejurist sjunger denne glade Dalmas i kör och kan spela dragspel. Han tackar gärna ja till en bugg, en golfrunda eller en padelmatch.

Cecilia Lundin

070-580 10 60

cecilia.lundin@coredovisning.se

Cecilia är auktoriserad redovisningskonsult med lång erfarenhet av redovisning i olika branscher. Hon har tidigare arbetat för en större byrå med små- och medelstora företag och där även som biträdande kontorschef.Cecilia är strukturerad, klok, har lätt till skratt och älskar hästar och att ha händerna i myllan i trädgården.

Josefin Sennbrink

070-268 08 00

josefin.sennbrink@coredovisning.se

Josefin är utbildad redovisningsekonom med lönekompetens. Denna fembarnsmor är en skönsjungande excelnörd som älskar, efter att barnen gått och lagt sig, att riktigt få grotta ner sig på Skatteverkets hemsida. Efter det informerar hon er, på ett humoristiskt sätt dessa nyheter via våra sociala medier.

Carola Andersson

070 – 819 42 76

carola.andersson@coredovisning.se

Carola har många års erfarenhet inom redovisningsbranschen. Vid sidan av att vara en briljant redovisningsekonom är hon en kreativ entreprenör och driver Café Centrum i Arboga. En glad och positiv tjej där det inte sitter fast.

Riitta Persson

076 – 942 02 03

rita@verus-redovisning.se

Riitta är auktoriserad redovisnings- och lönekonsult samt certifierad affärsrådgivare med lång erfarenhet både av redovisningsbranschen och som egenföretagare med sin redovisningsbyrå. Riitta är vår samarbetspartner på vårt Stockholmskontor. Denna sprudlande finländska tackar gärna ja till en bugg eller fox och av hennes goda mat kan man njuta.

LÅT OSS INLEDA ETT SAMARBETE

Örebro (Huvudkontor)

Nora

PERSONLIG KONTAKT